Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Múltiples actes clouen aquest cap de setmana el curs en els diferents centres escolars de la població

Festes, lliuraments de birrets, nits màgiques i nits de mussols


Múltiples actes clouen aquest cap de setmana el curs en els diferents centres escolars de la població

Entre avui i demà, els centres d'educació de la població celebren el final de curs escolar amb sopars, festes i d'altres activitats per donar la benvinguda a l'estiu.
El CEIP El turonet celebra avui dinvendres el final del curs escolar amb una vetllada al mateix centre que oferirà als assistents actuacions dels nens, un sopar i un audiovisual sobre diferents activitats desenvolupades al llarg de l'any. Finalment, la cerimònia més esperada serà el lliurament de birrets i obsequis als nens i nenes que s'acomiaden de l'Escola aquest any per passar a l'educació secundària.
Pel que fa a l'AMPA del CEIP Onze de setembre, la gran festa de final de curs serà demà dissabte 19 de juny. Les famílies podran gaudir d'una matinal esportiva a partir de les 10 del matí, amb jocs diversos de punteria, sacs, xarranca i bitlles, entre d'altres. De les 12 a la una del migida el parc de Can Feliu també acollirà curses atlètiques.
La Festa continuarà per la tarda nit amb inflables i llits elàstics, una actuació de màgia participativa amb Joaquim Matas i un sopar a la fresca que acabarà amb discomòbil.
També demà a partir de les 6 de la tarda, l'AMPA del Taula Rodona organitza una gran festa de final del curs escolar. La celebració començarà amb un pintacares i tallers diversos per als nens i continuarà amb una mostra d'activitats extraescolars. Tot seguit, les famílies podran gaudir d'un sopar, coca de Sant Joan i cava. La nit acabarà amb música i disc-jockey.
Altres activitats
Una de les nits més màgiques de l'alumnat del CEIP Onze de Setembre és sense cap dubte, la Nit Màgica organitzada pels pares, mares, germans i professorat de l'escola per acomiadar l'alumnat de 6è del centre. Durant tota una nit, els nens i nenes han pogut gaudir enguany de tot un seguit d'activitats que giraven a l'entorn d'un centre d'interès: Egipte.
Al CEIP El Turonet, per la seva banda, han gaudit de la Nit de Mussols i han pogut desenvolupar diferents activitats que tenen lloc durant la nit.
Pel que fa a l'alumnat de l'IES Sant Quirze, l’AMPA i la direcció del Centre van organitzar un acte de comiat pel grup d’alumnat de 2n de batxillerat que finalitza l’estança a l’Institut.
L’acte va ser presentat pel representant dels pares i mares, en Carles Gilabert, que va aprofitar per fer un recordatori dels membres de l’AMPA que cessen de cara al proper curs.
Seguidament, els pares van presentar un simpàtic i entranyable muntatge  fotogràfic. A continuació van fer els  parlaments els diferents representants de la comunitat educativa.
Podeu ampliar la informació, visitant els webs de cada centre en aquest enllaç.