Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Els Gegants i grallers omplen els carrers de cultura tradicional

Un total de 12 colles han participat en aquesta 28º trobada de gegants de Sant Quirze


Els Gegants i grallers omplen els carrers de cultura tradicional

 Gegants, gegantes i capgrossos de tot Catalunya han vingut enguany a la 28a edició de la Trobada de Gegants organitzada per la Colla de Gegants de Sant Quirze del Vallès. Aquesta edició era una cita especial ja que la família de Gegants de Sant Quirze celebrava el desè aniversari del gegant Feliu, que enguany també s'ha convertit en un original pregoner de la Festa Major 2012.

Les colles van fer la plantada de gegants a la rambla de Lluís Companys perquè la ciutadania els pogués veure de prop i a continuació van iniciar una cercavila pels diferents carrers del municipi, omplint l'ambient dels sons dels tambors i les gralles.
Finalment, els gegants es van aplegar al parc de les Morisques on es va fer lliurament dels records a tots els participants per part de l'alcaldessa, Montserrat Mundi, i d'altres regidors de la corporació. Al gegant Feliu se li va posar una banda commemorativa del seu aniversari que lluirà en totes les trobades on participi al llarg del proper any. 
Aquesta 28ª trobada de gegants ha comptat amb les colles convidades de Sant Andreu de la Barca, Sant Vicenç de Castellet, el Prat de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Gràcia de Sabadell, Bisbalet d'Igualada, Sant Josep de l'Hospitalet, la Concòrdia de Sabadell, Vilassar de Dalt, Delta del Prat, la Llacuna i també amb la colla de gegants de Les Fonts.