Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Enginy i gastronomia es donen la mà al concurs d'entrepans

L'Associació de Comerciants recupera aquesta iniciativa i treu les botigues al carrer


Enginy i gastronomia es donen la mà al concurs d'entrepans

 Passejar dissabte per la rambla Lluís Companys va donar la oportunitat a ciutadans i ciutadanes d'adquirir els diversos productes del mercat ecològic però també accedir a diferents ofertes i oportunitats dels diferents comerços locals. Es tractava de la proposta Botigues al carrer que l'Associació de Comerciants de Sant Quirze ha endegat enguany per participar activament a la festa. Així, al llarg de tota la jornada, tothom va poder gaudir de diferents productes a preus especials de les diferents botigues participants.
Concurs d'entrepans
Un clàssic fa anys del programa de la Festa Major, el concurs d'entrepans, ha tornat enguany a formar part de la programació. L'enginy i l'originalitat es van donar de la mà amb la gastronomia amb els diferents entrepans presentats a concurs. Des d'un Mickey Mouse que va rebre el premi a l'entrepà més original, fins a propostes equilibrades com el "pa mejicana" o d'altres de més saboroses com el gourmet, van omplir la taula de suggerents tastos que es van posar a l'abast del públic assistent una vegada es va conèixer el veredicte.
El lliurament de premis va anar a càrrec de la regidora de Comerç, Míriam Casarramona, i del president de l'Associació de Comerciants, Francesc Figuerola, que van lliurar als guanyadors diferents productes de les diferents botigues associades.