Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Més de 600 persones a la Cursa Popular de Sant Quirze

El certamen esportiu bat rècord de participació i dobla la xifra de l'any passat


Més de 600 persones a la Cursa Popular de Sant Quirze

La cursa popular de Sant Quirze, que per primera vegada s'ha celebrat diumenge al matí, ha comptat amb una elevada participació superant les expectatives de la organització. Més de 600 persones, de les quals més de 200 s'han inscrit avui mateix, han participat en les diferents categories que oferia aquesta cita esportiva. El primer en creuar la meta ha estat Mohamed Kamal, que ha quedat primer en la categoria F, corresponent als nascuts  després del 1971. En aquesta mateixa categoria han quedat en segona i tercera posició Andrés Sánchez i Juan Marmolejo respectivament. Pel que fa a les dones i en aquesta mateixa categoria, la primera en creuar la meta ha estat la corredora de Sant Quirze Ester Solera, a la que li han seguit Sílvia Zúñiga i Montse Carzola en segon i tercer lloc.

Pel que fa a la categoria G, de les persones nascudes abans del 1971, el primer ha estat José Reina, seguit de Carles Corgas i Jose Luís Luque en segona i tercera posició. Rosa Casado ha estat la primera en aquesta categoria i li han seguit Imma Casares i Cristina Llena.
La resposta massiva de la ciutadania a aquesta cita ha fet que de cara a l'any vinent l'organització es plantegi estudiar nous sistemes d'inscripció, havent estat enguany el punt d'inflexió respecte altres edicions de la cursa.
Podeu veure la galeria de fotografies de la cursa al següent enllaç: Cursa Popular de Sant Quirze del Vallès 2012