Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Més de 4.000 persones guadeixen del concert de Txarango

L'actuació va omplir de gom a gom els exteriors de la masia de Can Feliu en una nit que la formació barcelonina va compartir cartell amb Andrea Motis i Joan Chamorro Grup


Més de 4.000 persones guadeixen del concert de Txarango

 La caravana de Txarango va aturar-se diumenge a la nit a Sant Quirze per desplegar el seu equipatge de cançons davant més de 4.000 persones. El reggae, la rumba i l'ska van abraçar la nit de diumenge de Festa Major de Sant Quirze conduïts per la veu d'Alguer Miquel amb un públic entregat que va fruïr intensament d'un concert de gran qualitat. La jove formació barcelonina, que té un gruix important de components originaris del Ripollès, l'Osona i la Garrotxa, van anar explicant el seu llarg viatge donant la benvinguda a un públic que va deixar-se portar per la riquesa lírica de les lletres de les seves cançons i els ritmes contagiosos. Així, la banda va compartir el seu darrer treball Benvinguts al llarg viatge i van encomanar als assistents les seves ganes de canviar el món, de viure el moment i l'esperit nòmada i viatger que és el fil conductor d'aquest disc.
Una hora abans del concert de Txarango, les Morisques va acollir també el concert de Joan Chamorro Grup i Andrea Motis, que van aconseguir transportar al gran públic assistent  al més pur ambient jazzístic de la mà de la jove promesa vocal.