Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Tot preparat per a l’inici del curs escolar

L’Ajuntament ultima alguns detalls com treballs de pintura i senyalització i arranjaments a l’edifici de l’Escola Municipal de Música


Tot preparat per a l’inici del curs escolar

 L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès treballa aquests dies en l’arranjament d’alguns accessos i la millora de la mobilitat entorn les escoles. De fet, s’han repintat els passos de peatons de les vies properes als edificis escolars, com ara la pastilla entorn l’escola Taula Rodona, els situats a l’avinguda de Pau Casals a partir del carrer de la Moreneta, o els entorns de les escoles Onze de Setembre i Turonet. 

En la mateixa línia, s’ha obert al tràfic la ronda Julita, de manera que els vehicles hi tenen accés. Aquesta mesura facilita la mobilitat a la zona, i respon a una antiga demanda veïnal. Aquesta via compta ara amb senyalització nova.
Escola Municipal de Música
L’Escola Municipal de Música es prepara també per a l’inici del curs escolar el proper 19 de setembre. L’escola ja ha fet arribar als pares i mares de l’alumnat els horaris de les diferents disciplines, respectant la majoria de demandes de disponibilitat horària. L’Ajuntament ha aprofitat també aquests dies per acabar d’arranjar alguns detalls de l’edifici. En aquest sentit, s’han dut a terme tasques de pintura, poliment del parquet i reparació i arranjament de les escales que connecten la planta baixa i la segona planta.
Recordem que les inscripcions a l’Escola Municipal de Müsica continuen obertes fins al proper 14 de setembre a l’edifici de l’escola, en horari d’11 a 13 hores. Les persones interessades poden trobar més informació a: www.santquirzevalles.cat/escolademusica; enviar un correu a escolademusica@santquirzevalles.cat o bé trucar al 93.721.68.00 (extensió 5203).