Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Sant Quirze és el municipi del Vallès Occidental amb més autocars per l’11S

Amb 6 autocars reservats fins al moment, en té més que Terrassa (5) i que Sabadell (2)


Sant Quirze és el municipi del Vallès Occidental amb més autocars per l’11S
Sant Quirze per la Independència està organitzant una sortida en autocar per tal que la ciutadania pugui participar a la manifestació de l’11 de setembre a Barcelona, que es preveu multitudinària. Gràcies al seu esforç han aconseguit que Sant Quirze, de moment, sigui el municipi del Vallès Occidental amb més autocars per l’11S. En aquests moments hi ha a tot Catalunya una gran expectativa sobre la manifestació de l’11 de Setembre a Barcelona. Un dels elements que ajuden a predir quina serà la gent que hi assistirà és la reserva d’autocars que s’està fent arreu del país. Les xifres han desbordat tots els precedents. Ara mateix n’hi ha més de 560 a més dels 2 trens des de Figueres i un altre des de Manresa.
Al Vallès Occidental ja hi ha més de 30 autocars reservats i el municipi que en té més ara mateix és Sant Quirze. La capacitat de convocatòria de Sant Quirze per la Independència ha sorprès tothom i ja són 6 autocars els que tenen reservats i amb opcions a que n’hi hagi més. 
Això representa unes 300 persones que s’asseguren sortir des de l’estació dels FGC cap les 15:15 i tornar aquella nit sense més problemes que els que la mateixa manifestació generi. La comparació amb l’antecedent del 10J queda molt curta ja que llavors la convocatòria a Sant Quirze va ser a l’estació dels FGC i va aplegar unes 40 persones.
Tot i la mida, Sant Quirze amb els 6 autocars reservats en té més que Terrassa (5) i que Sabadell (2). La possibilitat de comptar amb els FGC pot estar fent que alguns esperin fins a l’últim moment. L’Assemblea Nacional Catalana està negociant perquè les línies dels FGC de Sabadell i Terrassa treballin amb freqüències de dia feiner.
Per posar-vos en contacte amb la organització, podeu fer clic en el següent enllaç: www.assemblea.cat