Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El Servei de Català presenta els cursos virtuals i semipresencials

La matriculació es pot realitzar al CC Can Feliu a partir del 19 de setembre


El Servei de Català presenta els cursos virtuals i semipresencials

 Ahir a la tarda el CC Can Feliu va acollir la presentació de parla.cat, una plataforma virtual d'aprenentatge de la llengua catalana que permet fer autoaprenentatge des de qualsevol lloc del món. Amb tan sols un ordinador amb accés a internet, auriculars, altaveus, micròfons i amb la instal·lació dels navegadors més habituals, tothom pot accedir a continguts des del nivell inicial fins al nivell de suficiència, també conegut com Nivell C. Si es fa l'aprenentatge per lliure, és gratuït, tot i que el Servei de Català també ofereix la possibilitat de fer les modalitats en línia amb tutorització o bé semipresencial amb tutorització, per un preu de 90€ per cada nivell.

Aquesta plataforma està adreçada a alumnat amb capacitat d'autoregular-se i amb unes habilitats infòrmàtiques a nivell d'usuari bàsic.
La modalitat semipresencial preveu que l'alumnat faci un treball previ a la plataforma, on hi ha exercicis amb correcció automàtica, i on es pot adreçar al tutor o tutora per resoldre dubtes. A nivell presencial, aquesta modalitat mixta inclou una presentació del curs, dues sessions per treballar l'expressió oral i escrita i una prova final. La durada és de 4 mesos i la càrrega de treball és d'unes 45 hores. L'avaluació tindrà en compte tant el treball a la plataforma com la prova final.
Per a més informació podeu adreçar-vos a l'Oficina de Català, ubicada al CC Can Feliu, al telèfon 937211899 o bé via correu electrònic a santquirze@cpnl.cat
La matriculació es podrà formalitzar el dia 19 de setembre de les 10 a les 13 hores i de les 17 a les 19 h, el 20 de setembre de 10 a 13 hores i el 24 de setembre de les 10 a les 13 hores i les 17 a les 19 hores.