Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Sant Quirze celebra amb èxit la Diada Nacional de Catalunya

La gran participació ciutadana marca la jornada


Sant Quirze celebra amb èxit la Diada Nacional de Catalunya

 La plaça 14 d'Abril va ser ahir dimarts, dia 11 de setembre, l'escenari central dels actes de celebració de la Diada Nacional de Catalunya a Sant Quirze. La jornada va començar a les 11:00 hores amb l'ofrena floral al Monument de Rafael Casanova per part de l’Ajuntament i les entitats del poble. 
La Societat Coral Il·lustració Artística va oferir una actuació en acabar l'ofrena floral, que va arrencar els aplaudiments del nombrós públic allí present. A dos quarts de dotze, una cercavila a càrrec de la Colla de Gegants i Grallers de Sant Quirze va conduir els presents fins al parc de les Morisques, on l’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, va llegir el discurs institucional de la Diada. 
Mundi va realçar els valors dels catalans i catalanes i va demanar més autogovern, més llibertat i més sobirania per Catalunya. L'acte oficial es va tancar amb la hissada institucional de la senyera, ubicada en el recinte del parc de les Morisques, i que va anar a càrrec de l’equip infantil de l’Handbol Sant Quirze.
Podeu veure més imatges de la Diada Nacional de Catalunya aquí: