Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La biblioteca municipal inicia el nou curs amb noves activitats

La presentació del taller de teatre és una de les novetats


La biblioteca municipal inicia el nou curs amb noves activitats

 La biblioteca municipal de Sant Quirze ha presentat la programació de setembre,  que compta amb propostes ja consolidades, com els cursos d'autoaprenentatge de cerques bàsiques a Google i internet, però també n'incorpora de noves. Una d'elles és la presentació del nou taller de teatre que es realitzarà a càrrec de Rialles a la sala d'actes d'aquest equipament municipal. La presentació d'aquesta iniciativa serà el proper dimecres 19  de setembre a les 6.30 de la tarda a la mateixa biblioteca. 
El taller està organitzat per les AMPA de les diferents escoles de Sant Quirze i s'impartirà els dimecres a la Sala d'Usos Múltiples de l'Institut Sant Quirze. Hi haurà classes adreçades a alumnes de l'Institut, nens i nenes de p5,1r i 2n i també un tercer grup de 3r, 4rt, 5è i 6è. Per formalitzar les inscripcions, cal enviar un correu a tallersdeteatregalliners@gmail.com amb el nom del nen o nena, l'edat, el curs actual i l'escola. La matrícula té un preu de 15€ i es podrà realitzar del 21 al 30 de setembre. La durada d'aquest taller és del 3 d'octubre al 19 de juny.
Nou cicle de l'hora del conte
Setembre també és el mes que tanca la temporada del pati de contes, una sessió que enguany anirà a càrrec de Laura Marturcelli i que es farà el proper 20 de setembre a les 22 hores al pati de la biblioteca.Pel que fa a la temporada de l'hora del conte, la biblioteca acollirà el proper 29 de setembre una especial sessió inaugural de la mà de la companyia Bufanúvols, que presentarà el seu espectacle familiar L'ocell d'argent a les 11 del matí.