Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El Club Excursionista de Sant Quirze comença un nou curs d'iniciació a la marxa nòrdica

Aquesta disciplina millora la condició física i tonifica la musculatura dels participants


El Club Excursionista de Sant Quirze comença un nou curs d'iniciació a la marxa nòrdica

 Els propers dissabtes 15 i 22 de setembre el Club Excursionista de Sant Quirze del Vallès comença una nova edició del curs d'iniciació a la marxa nòrdica. També coneguda com Nordic Walking, aquesta disciplina esportiva consisteix en caminar i fer diferents exercicis físics amb uns bastons especialment dissenyats per aquesta activitat i amb una tècnica específica.

Si s'utilitza correctament aquesta tècnica, que ofereix una manera senzilla de millorar la condició física de qui la practica, la marxa nòrdica treballa sobre el 90% de la musculatura. Un altre dels avantatges de la marxa nòrdica és que incrementa el consum de calories fins a un 45%. 
El curs té les places limitades a 15 persones per ordre d'inscripció formalitzada i es realitzarà íntegrament a Sant Quirze. El preu per participant, que inclou la formació i el regal de Bastons de Nordic Walking, és de 45 euros pels socis del Club Excursionista de Sant Quirze del Vallès i 55 euros per als no socis. Per a més informació podeu adreçar-vos al correu electrònic nw.santquirze@gmail.com