Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

El CDE Masia Can Barra oferirà un curs de com fer negoci a les xarxes socials adreçat a empreses i persones emprenedores

L'assistència és gratuïta i les places limitades


El CDE Masia Can Barra oferirà un curs de com fer negoci a les xarxes socials adreçat a empreses i persones emprenedores

 Les xarxes socials més conegudes i aplicades a la visió d'empresa seran el tema central del nou curs Negocis a les Xarxes Socials que s'impartirà els propers 26 de setembre i 5 d'octubre al CDE Masia de Can Barra i al CMF de formació de persones adultes l'Olivera.

El curs està principalment adreçat a persones emprenedores i a empreses que vulguin explotar el seu potencial a la xarxa i crear estratègies per fer-hi negoci. Així es farà un apropament i pràctiques de casos reals en les xarxes més populars, com són el Facebook, el Linkedin, i també es treballarà amb el Google Adwords.
Les sessions es faran de les 9.30 a les 13.30 hores i estaran conduïdes per Jaume Balaguer, consultor especialista en xarxes socials de la consultora Training Low Cost.
Les persones interessades poden formalitzar les inscripcions enviant un correu a empresa@santquirzevalles.cat. Podeu ampliar informació amb el temari del curs, descarregant-vos aquest document: Negocis a les xarxes socials.