Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Habitatge

Comencen les obres de la nova promoció de COMU Sant Quirze

Mas Duran III es destinarà a 43 habitatges de lloguer


Comencen  les obres de la nova promoció de COMU Sant Quirze

 La signatura de l’acta de replanteig ha donat el tret de sortida avui a les obres de la nova promoció de l’empresa municipal COMU. D’aquesta manera, s’inicien les obres del que seran 43 habitatges de lloguer al Mas Duran III, adjudicades a l’empresa Teyco SL per un import de 3.456.953,90 €.

L’alcaldessa, Montserrat Mundi, acompanyada pel regidor de Territori, Josep Antoni Delgado, i els regidors Sílvia Peralta i Jaume Cols, ha assistit avui a l’acte, on el gerent de COMU els ha explicat el desenvolupament de l’obra in situ.
Segons que ha manifestat avui el regidor de Territori, Josep Antoni Delgado, “es tracta d’un primer pas que possibilitarà continuar en la línia de facilitar l’accés a l’habitatge a aquelles persones que volen viure a Sant Quirze i que no volen deixar el seu poble. Hem pensat en el règim de lloguer per poder donar l’oportunitat a un col•lectiu més ampli i esperem donar així resposta a la demanda existent. Estem molt satisfets amb l’inici de l’obra, alhora que demanem al veïnat de l’entorn paciència i comprensió per les molèsties que aquestes puguin ocasionar”.
En la mateixa línia, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, ha insistit en la importància de “crear habitatge públic de lloguer malgrat els temps que vivim, doncs això demostra les prioritats d’aquest govern. Actuacions com ara l’accés a l’habitatge són prioritàries per a nosaltres, i una mostra clara és l’acte d’avui, el tret de sortida a uns pisos de lloguer que permetran els nostres joves santquirzencs i santquirzenques continuar gaudint del municipi en el marc d’unes condicions immillorables”.
El terreny se situa al carrer de Clementina Arderiu, 6 i comptarà amb habitatges de superficies útils que aniran des dels 45 als 70m2, depenent de la distribució. Per tant, els pisos comptaran amb una, dues i tres habitacions, en funció de la distribució. 
El termini previst de les obres és de 24 mesos.
Per accedir a la promoció és imprescindible estar inscrit al Registre de Sol•licitants d’habitatge de protecció oficial de la Generalitat. La resta de requisits s’especificaran a les bases que, un cop aprovades, es publicaran al web de l’Ajuntament: www.santquirzevalles.cat.