Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

L'Aula d'Extensió Universitària dóna el tret de sortida al curs 2012-2013

Les persones interessades a participar-hi poden anar a la presentació i fer la inscripció el proper 26 de setembre


L'Aula d'Extensió Universitària dóna el tret de sortida al curs 2012-2013

 Aquest proper dimecres 26 de setembre l'Aula d'Extensió Universitària celebrarà l'acte de benvinguda i presentació de les diverses activitats que l'entitat té programades per aquest primer trimestre del curs 2012-2013. La presentació anirà a càrrec del president de l'Aula, Mateu Triquell, que oferirà als presents els detalls de les conferències programades i també en aquest marc, es farà el lliurament dels carnets als socis per aquest curs.

La primerà conferència del curs, que es farà el proper 3 d'octubre al Casal d'Avis emmarcada en la Setmana Cultural de la Gent Gran, es centrarà en la figura de Pau Casals i anirà a càrrec del musicòleg Joan Vives. La programació per aquest trimestre la completen 6 conferències més de temes variats. Entre d'altres, els qui vulguin seguir el curs podran apropar-se al món de l'ensenyament en català en un marc plurilingüe (10 d'octubre), endinsar-se en la irrupció del jazz dels anys 50 (24 d'octubre), conèixer com afecta el canvi climàtic a les glaceres dels Pirineus (7 de novembre), saber més de la Nostra Llar de la mà d'un arquitecte tècnic (21 de novembre), saber què és la manipulació informativa (5 de desembre) i descobrir la informàtic a divertida (19 de desembre).
Per a més informació o inscripcions, podeu adreçar-vos el mateix dia de la presentació, el 26 de setembre, de 6 a 8 hores, al CC Can Feliu. Totes les sessions es faran en aquest equipament i durant aquest mateix horari. També podeu trucar al telèfon 937216800 i demanar per Sílvia Font.