Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Un taller de circ obre les activitats de setembre de l'Espai Canya Jove

La programació inclou també unes jornades Freaks i una sessió d'anime japonès


Un taller de circ obre les activitats de setembre de l'Espai Canya Jove

 Inici de curs i inici d’activitats a l’Espai Canya Jove, el lloc de referència del jovent local. La programació d’aquest mes de setembre comença posant a l’abast dels joves el món del circ amb un taller de dues sessions, que es completen demà dijous. Aquest taller està conduït per Miquel Gelabert, de Wakabums. Durant les dues jornades, els i les joves podran aprendre a fer anar els plats, les masses, les pilotes o les carioques, entre d'altres.

La programació de l'Espai Canya Jove es completa aquest mes amb una sessió d'anime japonès el divendres 21 de setembre, una lutodarda de jocs del món el proper 28 de setembre i culmina amb unes jornades freaks el proper 29 de setembre. 
Durant aquestes jornades Freaks, organitzades per Otaku Sant Quirze i Anathema, de les 11 a les 14 hores hi haurà sessions de warhammer 40.000 i fantasy, entre d'altres. A la tarda, de 17 a 21 h, es projectaran capítols de la sèrie juego de tronos i el programa de ràdio oneup farà un torneig de videojocs amb premis. Finalment, els participants podran gaudir també d'un taller d'amigurumi, o ninots de ganxet, així com decoració de mòbils estil japonès a càrrec de Núria Robles. Per a més informació per a qualsevol d'aquestes activitats programades per l’Espai Canya Jove us podeu adreçar al telèfon 937227444 o al web de joventut www.canyajove.cat