Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Un taller aproparà els conceptes de solidaritat a la gent gran del municipi

Sota el títol "La solidaritat a l'abast de tothom" la iniciativa vol donar a conèixer als participants les possibilitats que tenen d'involucrar-se i ser solidaris o voluntaris


Un taller aproparà els conceptes de solidaritat a la gent gran del municipi

 La solidaritat a l'abast de tothom és el títol del taller que tindrà lloc el dia 28 de setembre i que persegueix, principalment, donar a conèixer als participants les possibilitats que tenen d'involucrar-se i ser solidaris o voluntaris. Aquest taller està organitzat per l'oenagé Nuevos Pasos amb la col•laboració de la regidoria de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament i vol trencar el clixé que tenim del tipus de persones que poden fer tasca de voluntaritat. Sota la màxima que tothom pot ser solidari, a qualsevol edat i a qualsevol etapa de la vida, el taller farà que els participants puguin apropar-se a les experiències de Serveis Socials i Gent Gran de l'Ajuntament de Mollet, que aportaran la seva visió en el camp del voluntariat. 

Aquest taller tindrà lloc el proper 28 de setembre a les sis de la tarda al Casal d'Avis de Sant Quirze i, tot i que està adreçat principalment a gent gran, és adient per a qualsevol grup d'edat. Per a més informació, podeu adreçar-vos al mateix Casal d’avis.