Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Sant Quirze del Vallès esdevé seu de les maniobres preparatives per a la campanya d’incendis forestals

Més d'una vuitantena de bombers realitzen pràctiques per lluitar contra el foc


Sant Quirze del Vallès esdevé seu de les maniobres preparatives per a la campanya d’incendis forestals

La zona de Castelltort de Sant Quirze del Vallès ha estat l'escenari escollit per més d'una vuitantena de bombers de la comarca del Vallès Occidental per desenvolupar diferents pràctiques i maniobres contra els incendis. Les operacions s'han desenvolupat al llarg d'aquesta setmana i han comptat amb més d'una trentena de vehicles de lluita contra els incendis forestals.
Els diferents efectius de la comarca han triat Sant Quirze del Vallès per ser una zona d'especial interès forestal, on han pogut desenvolupar diferents maniobres en la lluita contra incendis. El tinent d'Alcaldia de l'Àrea del Territori, Seguretat Ciutadana i Noves Tecnologies, Pep Llamas, ha manifestat avui en una visita a la zona on desenvolupaven les pràctiques que els responsables polítics han de facilitar al màxim als professionals que lluiten contra el foc la seva tasca diària, i una manera de fer-ho és cedir l'espai on puguin practicar noves maniobres d'autoprotecció i d'atac al foc.
Els bombers continuaran les pràctiques la setmana vinent amb la utilització de la maquinària per reduir combustible.
Sant Quirze del Vallès és un municipi amb una gran riquesa natural, que té el seu màxim exponent en la Serra del Galliners, un espai agroforestal.