Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

El CDE Masia de Can Barra acull la presentació d'un nou web de serveis empresarials

El nou espai, creat per empresaris locals, permet demanar pressupostos en línia a diverses empreses del municipi


El CDE Masia de Can Barra acull la presentació d'un nou web de serveis empresarials

 El Centre de Desenvolupament Econòmic Masia de Can Barra va acollir la setmana passada la presentació del nou web www.santquirzeempresarial.com, un espai virtual que agrupa diferents empreses locals que té l'objectiu de donar un millor servei a la ciutadania. 

Un dels serveis web més destacats que ofereix aquesta nova eina, promoguda des de l'associació Sant Quirze Empresarial, és el servei de pressupost en línia, que permet a la persona usuària demanar un pressupost per un producte determinat, al que li poden respondre totes les empreses presents al web, facilitant així la comparació de preus i serveis de manera àgil.
L'acte de presentació va comptar amb la presència del tinent d'Alcaldia d'Economia i Hisenda, Jordi Vidal idel tinent d'Alcaldia de Territori, Sostenibilitat i Habitatge, Josep Antoni Delgado.
Les empreses associades a Sant Quirze Empresarial s'han reunit també amb l'empresa Teyco, adjudicatària de les obres del nou edifici d'habitatges de lloguer protegit de COMU Sant Quirze, per oferir els seus serveis.