Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

El món del vi, centres nadalencs i converses en anglès, noves propostes dels Centres Cívics de Sant Quirze

Les inscripcions per participar-hi es poden fer de l'1 al 19 d'octubre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana


El món del vi, centres nadalencs i converses en anglès, noves propostes dels Centres Cívics de Sant Quirze

 Els centres cívics municipals acolliran dos tallers per als que s'obren les inscripcions el proper 1 d'octubre. Ambdós activitats es faran tant al Centre Cívic Torre Julià com al CC Can Feliu i tindran una durada d'una única sessió. El taller que es centra en el món del vi oferirà als participants nocions bàsiques sobre el tast, les varietats, estils i maridatges, conceptes que volen fer perdre la por a triar el vi a la carta d'un restaurant. Aquest taller es realitzarà al CC Torre Julià el 27 de novembre i al CC Can Feliu el 29 de novembre, té un preu de 27 €.

Pel que fa al taller de centre nadalenc, es realitzarà també en una única sessió als dos centres cívics, el 14 de novembre al CC Torre Julià i el dia 22 de novembre al CC Can Feliu. El preu per participant, que inclou el material, és de 12 €. El taller anirà a càrrec de Montse Vivé, que conduirà l'activitat perquè les persones participants puguin crear un centre per les festes nadalenques.
Les persones titulars de la targeta VIPSQV tindran un descompte del 20% en el preu del taller. Les inscripcions es poden realitzar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.
Finalment, també aquest mes d'octubre s'obren les inscripcions pel taller gratuït de conversa en anglès, que es realitzarà al CC Torre Julià, el segon dijous de mes, de les 20 a les 21 hores. Les places són limitades i les inscripcions per participar-hi també es poden realitzar de l'1 al 19 d'octubre l'OAC de les Fonts.