Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

Tot tipus d'activitats per la gent gran en la Setmana Cultural dedicada a aquest col·lectiu

Un homenatge a les persones nonagenàries obrirà el programa el proper dilluns 1 d'octubre


Tot tipus d'activitats per la gent gran en la Setmana Cultural dedicada a aquest col·lectiu

 La Gent gran de Sant Quirze serà protagonista d’una setmana amb tot tipus d’activitats adreçades a aquest col•lectiu. La Setmana Cultural de la Gent Gran començarà el proper dilluns 1 d’octubre amb un homenatge a les persones nonagenàries i amb l’acte institucional d’inauguració.

El programa inclou, entre d’altres, la projecció dimarts de la pel•lícula d’Andreas Dressen el Septimo Cielo. Dimecres, l’Aula d’Extensió Universitària oferirà una conferència sobre Pau Casals a càrrec del musicòleg Joan Vives. Dijous, el billar i la petanca seran protagonistes al matí, mentre que a la tarda, l’Associació Amics de la Música farà una sessió dedicada a Arias i Romanzas de Sarsuela. Divendres, un concurs de truites variades, gustoses i originals obrirà el programa de tarda que també comptarà amb un concert de Els Cracs d’Andi.
La Setmana Cultural de la Gent Gran clourà dissabte 6 d’octubre amb ball a càrrec d’Agua de Luna. Podeu consultar el programa complet en el següent document: Programa Setmana Cultural de la Gent Gran