Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Los Rosales conmemora les riuades amb un homenatge a les víctimes

Els actes de commemoració continuaran a les Fonts el dia 3 d'octubre, amb un acte institucional que tindrà lloc a les 8 del vespre al Centre Cívic Torre Julià


Los Rosales conmemora les riuades amb un homenatge a les víctimes

El barri de Los Rosales de Sant Quirze va conmemorar ahir el 50 aniversari de les riuades en el marc d’un acte durant tot el matí. Una missa de campanya va donar el tret de sortida a l’homenatge, on més d’un centenar de persones van poder dedicar la seva oratòria als desapareguts i a les víctimes d’aquesta tragèdia. A continuació, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, juntament amb la presidenta de l’Associació de Veïns, Roser Llàcer, acompanyades de regidors i regidores del consistori, van inaugurar una placa en memòria de les víctimes. El cant dels ocells va protagonitzar l’ofrena floral al monument i, després, a la riera.
Finalment, els assistents van visitar una exposició de fotografies dels aigüats a l’església del barri.
L’acte se suma al del passat 25 de setembre al celler de la Masia de Can Barra, on l’Ajuntament va organitzar també un homenatge institucional al veïnat del barri, protagonitzat també per les intervencions de l’associació de veïns i el GIHSQ. Allà, l’exposició del Grup d’Investigació i Història de Sant Quirze va organitzar una exposició al vestíbul, que va recordar la successió dels fets.
Els actes de commemoració continuaran a les Fonts el dia 3 d'octubre, amb un acte institucional que tindrà lloc a les 8 del vespre al Centre Cívic Torre Julià.