Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

Sant Quirze inaugura la Setmana de la Gent Gran amb el tradicional homenatge als nonagenaris

Diverses activitats adreçades a la gent gran omplen aquests dies l'agenda de Sant Quirze


Sant Quirze inaugura la Setmana de la Gent Gran amb el tradicional homenatge als nonagenaris

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha donat el tret de sortida avui a la Setmana Cultural de la Gent Gran amb el tradicional homenatge als nonagenaris del municipi.
L’alcaldessa, Montserrat Mundi, i la regidora de Benestar i Familia, Joventut i Comerç, Míriam Casaramona, han presidit l’acte, acompanyats pels regidors i regidores del consistori. Els guardonats que hi han assistit han estat: Teresa Galanó Vidal, Maria Abelló Filella, Juan Berch Mañà, Dolores Moncusí Gabarró, Ramona Parisi Melet i Isabel Belmonte Flores.
La Junta del Casal d’Avis ha obsequiat també els nonagenaris en el marc d’aquest acte que ha conclòs amb un petit refrigeri per a tothom.
La regidora Míriam Casaramona ha destacat la importància d’envellir amb qualitat de vida, amb els serveis necessaris i els recursos que tota una vida es mereixen. Casaramona ha agraït la tasca que desenvolupen els nostres grans, tot convidant-los a participar en les activitats que tindran lloc aquesta setmana.
Per la seva banda, l’alcaldessa ha insistit en la tasca que duu a terme la gent gran en moments de crisi, “en moltes ocasions ajudant fills i néts a tirar endavant econòmicament i donant tot el suport necessari”. Mundi ha afegit també que “la nostra gent gran són la nostra memòria història i, el que és més important, aquells que ens transmeten els valors que tant trobem a faltar a vegades en l’actual societat”.
Tant l’alcaldessa com la regidora visitaran aquesta tarda la resta de nonagenaris que es troben a les diferents residències del municipi i que no han pogut assistir a l’acte d’avui.
Els actes de la Setmana de la Gent Gran continuen demà amb la projecció de la pel•lícula “El séptimo cielo”, d’Andreas Dressen. Dimecres s’inaugura el curs de l’Aula d’Extensió Universitària amb la xerrada “Pau Casals, violoncel•lista al servei de la Pau”.
Dijous continuaran les activitats amb un torneig de billar i petanca i actuació de l’Associació d’Amics de la Música de Sant Quirze. Finalment, divendres hi haurà concurs de truites variades, i divendres la clausura oficial amb ball final de festa a càrrec del grup “Agua de Luna”.
Podeu consultar els horaris i detalls del programa en els següent document: Setmana Cultural de la Gent Gran.