Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El Club de Tennis Taula Sant Quirze presenta els seus equips per la nova temporada

L'entitat preveu repetir els èxits de la temporada anterior


El Club de Tennis Taula Sant Quirze presenta els seus equips per la nova temporada

El dimarts 25 de setembre el Club de Tennis Taula Sant Quirze va presentar oficialment els equips que participaran a la lliga provincial. Aquest és el primer any que aquest club aconsegueix tenir dos equips a la preferent, la categoria més alta a nivell provincial, a banda d'un equip a la primera categoria. L'entitat esportiva comptarà també amb dos equips a tercera provincial integrats per joves que s'estan formant al club i també manté un equip a segona B amb jugadors amb experiència.
Això marca una temporada on pràcticament tots els jugadors del club debuten en les diferents categories, amb l'afany d'assolir algun ascens de categoria. El Club de TT Sant Quirze  intentarà repetir els èxits de la passada temporada, en la qual dos equips de primera provincial van aconseguir l'ascens a preferent.
 El tercer equip del club, que havia aconseguit mantenir la Segona Provincial, ha pogut optar també a una plaça en categoria superior, pel ball d’equips derivat dels ascensos a categories Nacionals. Així aquest any jugaran a Primera provincial.
L'entitat compta també amb un equip a segona B, que va descendir al final de la passada temporada, després de lluitar tot l’any per evitar-ho. Pel que fa a la Tercera categoria, els santquirzencs competiran amb dos equips, l’un amb la base dels joves que ja van estrenar categoria la temporada passada, i que aquest any volen passar la revàlida, i lluitar per l’ascens, i el segon equip de Tercera, de nova creació, que ha de servir de “rodatge” per les noves incorporacions del club.