Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Múltiples activitats dinamitzaran la Mostra de Comerç aquest cap de setmana

La iniciativa celebra la novena edició amb una trentena de participants


Múltiples activitats dinamitzaran la Mostra de Comerç aquest cap de setmana

Una trentena d'establiments comercials de Sant Quirze participaran aquest cap de setmana en la novena edició de la Mostra de Comerç. La cita comercial i social torna a oferir un programa farcit d'activitats per a tots els públics i edats. Alguns dels establiments participants són de nova creació i aprofitaran aquest marc per donar a conèixer els seus serveis mitjançant tallers o demostracions.
Obertura dels estands
Els stands de comerç obriran al públic a partir de les 11 del matí, tot i que l'acte institucional d'obertura, que comptarà amb el pilot de carreres Jordi Gené, tindrà lloc a les 12 del migdia.
A continuació els infants podran gaudir de l'espectacle d'animació infantil a càrrec de Buh lleure i esdeveniments. Tot seguit, hi haurà un dinar a càrrec de diferents establiments de restauració pel preu de 6 euros.
Les activitats de dissabte a la tarda començaran amb una passejada de gegants i capgrossos a càrrec de la Colla de Geganters i Grallers de Sant Quirze del Vallès, que donaran pas a un taller de pallassos que s'iniciarà a les 18.30 hores.
Al vespre, una botifarrada popular obrirà les activitats nocturnes que culminaran amb un concert de gòspel de la Bella Quirze Band. La vetllada clourà amb animació musical i mojitos.
Diumenge les activitats continuaran amb un taller de ioga a partir de les 11 del matí i el 6è concurs de gossos. Al migdia, l'escenari del parc acollirà la representació de teatre infantil La rateta que escombrava l'escaleta i tot seguit hi haurà un dinar popular que, com el dia anterior, tindrà un preu de 6 euros. La cloenda de la mostra serà a les 16 hores de diumenge.
Activitats permanents
Al llarg dels dos dies hi haurà diverses activitats permanents ofertes pels diferents participants. Entre d'altres, els assistents podran participar en un taller de pa i un taller de xocolata, una passejada amb carro i cavalls al voltant del parc, diverses exhibicions d'aeromodelisme i scalextric, així com tirolina i tir amb arc infantil. També hi haurà inflables infantils al llarg de les dues jornades.
Entitats solidàries
Les entitats solidàries locals Acció Solidària Vallès, Asociación de cooperación y Ayuda, Ateneu del Món, Fundació Quetzal i Nuevos Pasos España també estaran presents en aquesta iniciativa per donar una visió sobre el Comerç Just i Solidari.
Participants a la mostra
Aquesta novena edició de la Mostra de Comerç comptarà amb els següents establiments participants:
Avui No Cuino, Bio Copy's Alimentació Ecològica, Casa Marieta, Centre Clínic Podològic, CMC Centre d'Imatge, Consultori Veterinari El Mussol, Colorweb SErveis Integrals en Arts Gràfiques, Cristalleria Sant Quirze, Dionysus, Eco Animlas, El Lletonet Gourmet, El Vestidor, Forja i Curvats Sant Quirze, Forn Valero, La Fusteria, Lossum-Niu del Mussol, Lula Moda, Fil a l'Agulla-Enric Roure, Osteosalut, Oruskundalini (Centre de teràpies complementàries, Pastisseries Art Bo, Pastisseria Mix, Perruqueria Jennyfer Roca, Rec-Line Sant Quirze, Remolques Sango, Satya centre de ioga, Seguros Bilbao, Serralleria Xavier Comas i Talleres Lorente.

Podeu veure el programa detallat obrint el següent document: 9ª Mostra de Comerç de Sant Quirze del Vallès