Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

La cultura emprenedora centra un taller per millorar la recerca de feina

Els participants han pogut apropar-se a diverses estratègies per fomentar la seva capacitat per emprendre i potenciar l'actitud emprenedora


La cultura emprenedora centra un taller per millorar la recerca de feina

Cercar oportunitats de feina mitjançant una actitud emprenedora ha estat el fil conductor de la sessió que ha tingut lloc avui al Centre de Desenvolupament Econòmic Masia de Can Barra. El taller ha aplegat una vintena de persones que han volgut apropar-se a les diverses estratègies per fomentar la seva capacitat per emprendre i potenciar l'actitud emprenedora, un valor a l'alça dins del mercat laboral.
La sessió ha estat organitzada pel Servei a l'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès amb la col·laboració del Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental i forma part de tota una sèrie d'accions orientades a donar eines i suport a les persones que estan a la recerca de Feina.
La propera activitat tindrà lloc el proper 19 d'octubre i tractarà sobre la capacitat de gestionar les situacions conflictives.Conèixer les tècniques d’afrontament i gestió de conflictes és important tant per accedir a un nou lloc de treball com per mantenir-lo. En aquest taller els participants s'aproparan a les habilitats necessàries per a reduir els efectes nocius dels conflictes en l’entorn professional i aprendran a distingir fonts i causes de desacords per a adequar les actuacions.

Informació i inscripcions. Presencialment al Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra, per correu a l'adreça ocupacio@santquirzevalles.cat o per telèfon al 93.721.52.08.