Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Àmplia participació a la Festa Major de Les Fonts

Des que divendres la recepció institucional va donar el tret de sortida a la Festa fins al castell de focs de diumenge, l’oferta programada ha funcionat molt positivament


Àmplia participació a la Festa Major de Les Fonts

El barri de Les Fonts ha viscut aquest cap de setmana la seva Festa Major amb una àmplia participació ciutadana. Des que divendres la recepció institucional va donar el tret de sortida a la Festa fins al castell de focs de diumenge, l’oferta programada ha funcionat molt positivament. De fet, segons que ha manifestat la regidora de Cultura, Mercè Vallès, “ha estat un cap de setmana intens, on la ciutadania ha pogut participar en diversitat d’iniciatives: populars, tradicionals, musicals, esportives... i la veritat és que el resultat ha estat molt positiu. Vam confeccionar un programa ideat per a tots els públics i la resposta ha estat l’esperada. Estem molt satisfets”.
En la mateixa línia, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, ha agraït a les entitats i associacions de veïns la seva implicació “que un cop més han permès organitzar amb èxit aquesta festa en el marc d’un barri amb personalitat pròpia. Aquesta edició ha tornat a esdevenir un exemple de participació i civisme, i consolida de nou una festa de referència al barri”.
Recordem que Mundi ja va destacar en el seu discurs inaugural de la festa la identitat i la cohesió dels habitants de Les Fonts, unes paraules que iniciaven els actes divendres passat. Des de llavors, tant els actes culturals i tradicionals, com ara el ball de diables o el cercavila, així com els més populars, com la demostració gastronòmica de paelles o les puntaires, s’han combinat a la perfecció amb les exitoses activitats esportives: patinatge artístic, futbol, petanca, dominó o escacs, entre d’altres.
Tampoc no ha faltat a la cita la inauguració d’una font. Enguany, la font de Sant Jordi, que rep el nom per dues fonts que l’any 1920 es trobaven a l’entorn del carrer Baix Riera, on dissabte al matí es va posar en funcionament aquest nou element tan característic del barri i de la mà del representant de la Llar de la Gent Gran, Artur Travessa, el primer tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Terrassa, Alfredo Vega, i l ‘alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, a més d’altres regidors i regidores d’ambdós ajuntaments.
Cal recordar, però, que la Festa Major de Les Fonts continua puntualment aquest divendres 12 d’octubre amb l’organització d’una excursió matinal pels voltants de Les Fonts. La sortida començarà a les 9:00 hores a la Parròquia de Nostra Senyora del Roser i acabarà amb una botifarrada popular per a les persones participants.