Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Sant Quirze celebra amb èxit una nova edició de la Mostra de Comerç

El Parc de les Morisques ha acollit aquest cap de setmana la novena edició d'aquesta iniciativa


Sant Quirze celebra amb èxit una nova edició de la Mostra de Comerç

El Parc de les Morisques ha acollit aquest cap de setmana la novena edició de la Mostra de Comerç. L’Ajuntament de Sant Quirze ha organitzat aquesta ja tradicional oferta d’activitats i comerç, amb la col•laboració de l’Associació de Comerciants i la participació de les entitats solidàries locals.
Segons que ha manifestat la regidora de Comerç, Míriam Casaramona “estem molt satisfets del funcionament d’aquesta edició, que de nou es consolida com una activitat molt participativa i com a mitjà per donar a conèixer el comerç local entre la ciutadania. Agraeixo molt especialment la participació de tots els comerços i de les entitats que també hi han col•laborat, fent de la Mostra no només una oferta de productes, sinó un ampli programa d’activitats per a tots els públics”.
En aquest sentit, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, ha destacat també la voluntad del govern de “fomentar el comerç local doncs hem d’apostar pels productes de proximitat. El valor afegit que ens dóna el comerç local és un element a valorar i potenciar. I activitats com aquesta ens serveixen per fomentar-lo”.
Tant dissabte com diumenge la Mostra va comptar amb activitats variades, com ara animació infantil, passejada de gegants i capgrossos o botifarrades populars. El pilor de carreres Jordi Gené va ser l’encarregat de fer el pregó d’obertura dissabte a migdia, acompanyat pel President de l’Associació de Comerciants, Francesc Figuerola.
Un dinar popular va posar el punt i final a l’edició, diumenge a migdia.