Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El Centre Municipal de Formació de Persones Adultes l'Olivera inicia el curs 2012-2013

Enguany s'han matriculat al centre un total de 357 alumnes


El Centre Municipal de Formació de Persones Adultes l'Olivera inicia el curs 2012-2013

Enguany s'han matriculat un total de 357 alumnes, dels quals 85 han optat per cursar estudis de formació bàsica; 42 per preparar la prova d'accés als cicles formatius de grau mitjà i superior; 135 per desenvolupar i millorar les competències comunicatives en anglès, francès, català i castellà; i, 95 han decidit formar-se en noves tecnologies i assolir els reptes de la societat actual.
L'Olivera, popularment coneguda com l' Escola d'Adults, és un centre municipal de formació de persones adultes que atén les necessitats de la població a partir dels 18 anys en els ensenyaments no reglats i 16 en els ensenyaments reglats. És un centre de formació permanent que atén la diversitat i ofereix l’oportunitat de formar-se al llarg de la vida.
El context actual de la nostra societat exigeix una continua actualització dels coneixements. L'Olivera és un centre que respon als reptes que planteja la societat, on sovint moltes persones i col·lectius queden al marge de tota participació socioeducativa per motius acadèmics, culturals i socials. Amb 30 anys d'existència i experiència al servei del municipi, l'Escola d'Adults l'Olivera contribueix a millorar la qualitat de vida dels ciutadans.