Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Nova convocatòria del programa Yuzz, joves amb idees

La iniciativa està adreçada a joves d'entre 18 i 20 anys


Nova convocatòria del programa Yuzz, joves amb idees

Els joves emprenedors d'entre 18 i 20 anys tenen fins al proper 31 d'octubre per presentar la seva candidatura per participar al programa Yuzz, que consisteix en una estada de 7 mesos de formació i assessorament a Almogavers Business Factory.
El projecte, impulsat per la Fundació Banesto, ofereix als 20 seleccionats l'oportunitat de fer una estada en aquest centre d'alt rendiment Yuzz a Barcelona, ubicat a la incubadora Almogàvers Business Factory, on rebran el suport i l'assessorament per traslladar el mercat les seves idees de negoci i base tecnològica.
El programa inclou formació empresarial, assessories i tutories personalitzades, una plataforma de treballa col·laboratiu en línia, suport administratiu i juírdic per part d'una xarxa d'experts.
En acabar el procés d'incubació, els promotors dels projectes amb major potencial tindran la possiblitat de viatjar a Silicon Valley per conèixer un dels ecosistemes d'innovació tecnològica al món. Així matiex, els tres guanyadors de les diferents edicions que s'organitzen arreu d'Espanya rebran una dotació econòmica d'entre 10.000 i 30.000 euros per posar en marxa el seu negoci.
Talent jove
Des de la seva posada en marxa l'any 2009, Yuzz ha fet possible la creació de fins a 400 empreses tecnològiques.
Podeu ampliar la informació al web del programa Yuzz: http://www.yuzz.org/