Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Una jornada de Networking permetrà a 40 empreses establir contactes de cooperació comercial al CDE Masia de Can Barra

Per participar a la iniciativa, organitzada per l'Ajuntament de Sant Quirze i CIESC, cal inscriure's abans del 26 d'octubre


Una jornada de Networking permetrà a 40 empreses establir contactes de cooperació comercial al CDE Masia de Can Barra

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i el Consell Intersectorial d'Empresaris (CIESC) han organitzat una jornada de Networking que té com a ojectiu treballar per a la relació i la creació de negocis entre les empreses que hi participin.
Al llarg d'aquesta jornada, que tindrà lloc el proper 30 d'octubre al Centre de Desenvolupament Econòmic Masia de Can Barra, les empreses que hi assisteixin podran establir contactes mitjançant entrevistes curtes i bidireccionals entre totes les persones participants. En cadascuna de les entrevistes, les empreses podran exposar de forma breu, clara i concisa què fan amb l'objectiu de fer un primer contacte i intercanviar informació. L'objectiu final de la jornada és trobar quines oportunitats de col·laboració existeixen i cercar possibles cooperacions comercials.
Programa
El programa de la jornada començarà a les 8.30 amb la recepció i acreditació dels assistents i a continuació podran gaudir de la conferència Col·laborar aamb el meu veí? a càrrec del Manager Development d'Esade Creapolis, Edgar Jordà. Tot seguit s'explicarà la metodologia de l'acte i, després d'un cafè networking, s'iniciaran les rondes d'entrevistes. La jornada clourà a les 14 hores.
El cost per participant és de 15€, que inclou el material, el cafè i l'esmorzar. Per participar-hi, cal omplir el full d'inscripció i fer l'ingrés de 15 € al número de compte 00810900810002517457 indicant el nom de la persona participant i de l'empresa, afegint les paraules Networking SQ-CIESC. Cal enviar el justificant de pagament i el full d'inscripció al correu electrònic ciesc@ciesc.cat o bé al número de fax 937270426. Les places són limitades i, per motius organitzatius, és imprescindible fer la inscripció i l'ingrés abans del 26 d'octubre.
Podeu veure el programa detallat de la jornada obrint el següent document: Jornada Networking SQ-CIESC
Podeu descarregar-vos el formulari d'inscripció obrint el següent document: Formulari inscripció jornada Networking SQ-CIESC