Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Últims dies per inscriure's al taller del món del vi

La sessió es farà als dos centres cívics el proper mes de novembre


Últims dies per inscriure's al taller del món del vi

 L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès organitza un taller d’introducció al món del vi. La sessió anirà a càrrec d’Enric Català i es farà als dos Centres Cívics Municipals. A la Torre Julià, el dimarts 27 de novembre i a Can Feliu,  el dia 29 de novembre. Les dues sessions es faran en horari de 19:00 a 20:30 hores.

En aquest taller es donaran nocions bàsiques sobre el món del vi i les diferents tècniques del tast. Entre d’altres, les persones participants podran aprendre a tastar un vi i a apreciar les seves característiques. També es donaran unes pinzellades sobre elaboració, varietats, zones, estils i maridatges.  
El taller ajudarà  a començar a conèixer aquest món, donar les primeres passes i perdre la por a triar el vi a la carta d’un restaurant.
La participació en aquest taller té un preu de 27€ per persona, però les persones que disposin de la targeta VIP SQV tindran un 20% de bonificació sobre el preu. Les inscripcions es poden formalitzar fins demà divendres, 19 d’octubre a les Oficines d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.