Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

El nou carril bus-VAO de la C-58 entrarà en funcionament el 29 d'octubre

La nova infraestructura pretén fomentar l'ús del transport públic col·lectiu i dels vehicles amb alta ocupació


El nou carril bus-VAO de la C-58 entrarà en funcionament el 29 d'octubre

 El proper dilluns 29 d'octubre entrarà en funcionament el nou carril BUS-VAO de la C-58, una infraestructura que pretén fomentar l'ús del transport públic col·lectiu i dels vehicles amb alta ocupació. Aquest carril Bus-VAO, que es preveu que millori la mobilitat entre el Vallès Occidental i el Barcelonès, el podran utilitzar els següents vehicles:

  • Vehicles destinat al transport públic de viatgers (autobusos, taxis, etc)
  • Turismes o vehicles mixts adaptats amb tres o més ocupants
  • Motocicletes
  • Vehicles per a persones amb mobilitat reduïda, amb etiqueta V-15 al parabrisa
  • Vehicles escològics de baixa emissió autoritats amb l'etiqueta acreditativa al parabrisa per mitjà del portal www.ecoviat.com
Funcionament del carril
La nova infraestructura està formada per dos carrils de circulació, de 6,8 quilòmetres de longitud. Aquests carrils estaran operatius en un sentit o en un altre. L'esquema horari, en general,serà que de les 6.30 i les 13 hores, estaran oberts en sentit entrada a Barcelona i entre les 16 i les 22 h estaran oberts en sentit de sortida de Barcelona. La resta del dia els carrils no estaran operatius. Pel que fa als caps de setmana i festius, el funcionament d'aquest carril respondrà a les necessitats del trànsit. També es podrà modificar el model de funcionament general en funció d'operacions especials de trànsit, en cas d'emergències o per raons de fluïdesa.