Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El Ple ordinari d'octubre debatrà la modificació de les ordenances fiscals de l'exercici 2013

L’ordre del dia inclou també 5 mocions presentades pels diferents grups municipals


El Ple ordinari d'octubre debatrà la modificació de les ordenances fiscals de l'exercici 2013

 El Ple ordinari del mes d'octubre, convocat per celebrar-se avui dijous 25 d'octubre en sessió ordinària, tindrà com a punt destacat de l'ordre del dia la modificació de les ordenances fiscals per l'any 2013. La sessió, que es celebrarà a les 19 hores a la sala habilitada a la planta baixa del Casal de Cultura, c/Nou, 10, compta també amb l'aprovació inicial de la Modificació puntual del Pla General d'Ordenació al sector de Los Rosales. L'ordre del dia inclou també cinc mocions presentades pels diferents grups municipals. La primera, proposada conjuntament per CiU, Junts per Sant Quirze-AM, ICV-EUiA-EPM, dóna suport a la resolució del Parlament de Catalunya (CiU, ERC, ICV, SI i DC) per l'exercici de l'autodeterminació de 27 de setembre de 2012.

Junts per Sant Quirze-AM presenta dues mocions, una en defensa del Dret a les dones a decidir sobre la interrupció voluntària del seu embaràs i una segona per valorar l'emissió dels plens municipals en directe.
Convergència i Unió, PSC-PM i PP presenten conjuntament una moció de rebuig a una nova pujada de la tarifa del subministrament d'aigua. Finalment, ICV-EUiA-EPM incorpora també una moció de rebuig a les retallades de la Llei de dependència.
Podeu consultar l'ordre del dia del Ple Ordinari descarregant-vos el següent document: Ordre del dia del ple municipal