Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Un concert i un sopar-castanyada, primeres activitats del Cafè-Bar plaça del Molí

L'Ajuntament va adjudicar l'ús i l'explotació del servei el passat mes d'agost


Un concert i un sopar-castanyada, primeres activitats del Cafè-Bar plaça del Molí

 El nucli del Poble Sec té des de fa poc un nou espai de relació i trobada del veïnat. Es tracta del Cafè-Bar plaça del Molí, un local que funciona mitjançant una concessió administrativa de l'Ajuntament i que va obrir les portes a principis de setembre. Entre d'altres, aquest espai acollirà tot tipus d'activitats que proposi el veïnat, així com activitats de programació pròpia. Aquest mes, per exemple, l'equipament acollirà el proper divendres 26 d'octubre un sopar concert que començarà a les 21.30 hores amb l'àpat a base de patates al forn, pollastre rostit amb bolets de temporada i flam de mató casolà, per el preu de 12 euros (cal reservar al telèfon 615680088). A continuació del sopar, la Jep Band presentarà el seu nou disc Kos Dén en directe. La formació, encapçalada per Jep Cardona, oferirà un concert amb estil i cançons heterogèniques que barregen ritmes candents amb balades d'alta sensibilitat.

Castanyada-Halloween
Una barreja cada vegada més habitual per la influència anglosaxona serà present també a Sant Quirze: la castanyada Halloween.
Així la proposta del Cafè Bar plaça del Molí per la nit del 31 d'octubre és un híbrid de la tradicional festa catalana amb influències de la festa anglesa. Qui vulgui participar en aquesta celebració, que inclou un sopar a base de rotllets d'amanida russa i york, botifarra i pa amb tomàquet, cervesa, vi o refresc i les castanyes, moniatos i panellets. Hi haurà un regal per tothom que vingui disfressat. La festa té les places limitades, el preu és de 14€ i les reserves es poden fer a 615680088.