Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El Ple aprova una modificació de part del polígon de Can Casablanques per modernitzar-lo

L'operació és possible gràcies a l’acord entre l’empresa Cobega i l'Ajuntament. El Consistori comptarà amb un aprofitament de 6,5 milions d'euros que destinarà íntegrament a soterrar les línies d'alta tensió


El Ple aprova una modificació de part del polígon de Can Casablanques per modernitzar-lo

 El Ple de l’Ajuntament de Sant Quirze va aprovar ahir dimarts, en la sessió ordinària del mes de juny, una modificació puntual del Pla General d’Ordenament Urbà que reestructura la part del polígon industrial de Can Casablanques on estava ubicada la fàbrica de Cobega. El terreny, d'uns 64.000 m2, es convertirà en sòl urbà consolidat i donarà continuïtat a la zona d'habitatges de l'Avinguda d'Egara.
A banda dels habitatges, el 40% dels quals seran protegits i de preu concertat, la nova concepció de l'espai inclou zones verdes, serveis i locals comercials. La zona es completarà també amb naus més reduïdes on es puguin ubicar oficines i espais polivalents.
Aquesta operació ha estat possible gràcies a l'acord entre l'empresa Cobega i l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. L'operació tindrà un cost de 78 milions d'euros, que seran aportats íntegrament per l'empresa. L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, per la seva banda, comptarà amb un aprofitament mig  del sòl del 17%, que comportarà al municipi  6,5 milions d'euros. Aquest import es destinarà íntegrament al soterrament de les línies d'alta tensió que travessen Sant Quirze, donant resposta a una llarga i històrica demanda de la ciutadania.
El procediment iniciat ahir pel Ple Municipal seguirà el seu curs fins a la seva aprovació definitiva. Els tràmits podrien durar un any, moment en el que es podrien començar les obres.