Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

Els nens i nenes del Casal d'Estiu del CEIP Onze de Setembre visiten Ràdio Sant Quirze

Els i les participants en aquesta activitat s'han convertit en autèntics locutors i locutores de ràdios musicals.


Els nens i nenes del Casal d'Estiu del CEIP Onze de Setembre visiten Ràdio Sant Quirze

Avui divendres 2 de juliol, els nens i nenes (entre 6 i 12 anys) del Casal d'Estiu del CEIP Onze de Setembre han visitat les instal·lacions de Ràdio Sant Quirze.Durant aquesta visita, els i les participants en l'activitat s'han convertit, per uns instants, en autèntics locutors i locutores de ràdios musicals. Aquesta experiència que, segons ens han dit, els ha agradat molt, la podeu escoltar tot seguint el següent enllaç: www.radiosantquirze.cat.

Acte de final de temporada de Ràdio Sant Quirze

El passat dimecres, dia 30 de juny, les instal·lacions de Ràdio Sant Quirze van acollir l’acte de final de temporada de l’emissora, la tercera de la seva història. A l’acte van assistir els col·laboradors i col·laboradores del mitjà de comunicació local que, gràcies al seu esforç, omplen la graella de programació amb les seves variades propostes de qualitat.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, qui va agrair el seu compromís amb Ràdio Sant Quirze i va encoratjar-los a seguir amb la seva gran tasca al capdavant dels seus programes. També van assistir-hi altres regidors i regidores del consistori com Sílvia Peralta, Jordi Vidal, Anna Tuà i Anna Canes.

Ràdio Sant Quirze oferirà durant la temporada d’estiu la repetició dels millors programes de la temporada passada. Tot i això, l’emissora municipal seguirà oferint diàriament els seus butlletins informatius.

Els col·laboradors i col·laboradores de Ràdio Sant Quirze tornaran al capdavant dels seus espais el proper 13 de setembre.