Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El Director General de Carreteres es reuneix amb l’Alcaldessa per millorar alguns punts viaris

L'objectiu de la visita era conèixer in situ alguns punts del municipi a reordenar o estudiar


El Director General de Carreteres es reuneix amb l’Alcaldessa per millorar alguns punts viaris

 El Director General de Carreteres, Jordi Follia, ha visitat avui Sant Quirze del Vallès per reunir-se amb l’alcaldessa, Montserrat Mundi, i conèixer in situ alguns punts del municipi a reordenar o estudiar. En aquest sentit, s’ha decidit estudiar les densitats de trànsit en algunes zones com ara la sortida de l’Alcampo en la seva connexió amb l’autopista. En aquest punt es proposa resoldre la mobilitat amb una reubicació semafòrica, de manera que es benficiïn els veïns del Poble Sec, amb uns accessos més segurs. Un altre punt estudiat ha estat la carretera BP-1503 a l’alçada del barri de Les Fonts. Concretament, en aquesta zona s’estudiarà la sortida de la benzinera en la seva incorporació amb la carretera a l’alçada de Can Corbera, de manera que es millori la seguretat, donat que la percepció de velocitat es fa molt difícil. La Direcció de Carreteres també estudiarà la possibilitat de millorar el paviment, de manera que la sortida sigui més àgil.

L’alcaldessa també ha sol•licitat el reforç dels passos de vianants en el creuament de la BP-1503 a Les Fonts, de manera que també augmenti la seguretat. 
Segons que ha manifestat l’alcaldessa “es tracta de donar una solució a unes problemàtiques que el veïnat de Les Fonts i Poble Sec ens havia fet arribar a través de la Regidoria de Participació Ciutadana i que fa temps que havíem constatat. Amb aquest objectiu, hem mantingut diverses reunions amb responsables de la Generalitat i ara, concretament amb el Director General de Carreteres hem estudiat in situ les diferents problemàtiques de manera que sorgeixin propostes d’inversió, millora o reorganització, fent aquests punts més segurs. “