Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Inici de la 19a edició del Voluntariat per la llengua a Sant Quirze del Vallès

La iniciativa es consolida com un programa eficaç en l’aprenentatge del català i la integració a la societat catalana, amb 10 parelles a Sant Quirze


Inici de la 19a edició del Voluntariat per la llengua a Sant Quirze del Vallès
 El dimecres 7 de novembre a les 18 hores al Centre Cívic Can Feliu va tenir lloc la trobada d’inici de la 19a edició del programa Voluntariat per la llengua.
La trobada va permetre que els voluntaris i els aprenents, a partir d’un objecte personal que els identificava, es presentessin  i expliquessin la seva experiència en el programa o els motius que els han impulsat a participar-hi. Es va posar de manifest que el Voluntariat per la llengua es consolida com un programa eficaç en l’aprenentatge del català i la integració a la societat catalana. També es va valorar la tasca de tots els voluntaris, cabdal per fomentar l’ús social de la llengua.
A més, es va plantejar la possibilitat de fer activitats conjuntes per tal d’enfortir la relació de tots els participants i d’ajudar a crear un àmbit més en què els aprenents parlen en català amb normalitat.
En aquesta edició, a Sant Quirze del Vallès s’han format 10 parelles lingüístiques, amb aprenents de 7 països diferents (Argentina, Romania, Sud-àfrica, Colòmbia, Espanya, Països Baixos i República Txeca). Aquestes parelles s’afegeixen a les que s’estan formant a tot l’àmbit del Centre de Normalització Lingüística de Sabadell. S’espera arribar, com en l’edició passada, a les 300 parelles.
Si esteu interessats a participar en el Voluntariat per la Llengua, podeu adreçar-vos a l’Oficina de Català, on us informaran detalladament del programa. També podeu trucar al 93 721 18 99 o escriure un correu electrònic a santquirze@cpnl.cat.