Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

El Grup Carinsa invertirà 4 milions d'euros i crearà 30 nous llocs de treball en els propers 2 anys si compleix les perspectives de creixement

La presidenta del grup, Vanesa Martínez, ho va fer públic en una visita del president de PIMEC, que també va comptar amb l'Alcaldesa i el tinent d'Alcaldia d'Economia de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès


El Grup Carinsa invertirà 4 milions d'euros i crearà 30 nous llocs de treball en els propers 2 anys si compleix les perspectives de creixement

 El president de PIMEC, Josep Gonzàlez, va visitar la setmana passada les instal·lacions del Grup Carinsa, una empresa santquirzenca especialitzada en la fabricació d'aromes en el sector alimentari i de fragàncies per productes de neteja, detergents i cosmètica.

La visita va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, i del tinent d'Alcaldia d'Economia, Jordi Vidal. També van participar en la trobada el president de PIMEC del Vallès Occidental, Francesc Elias, i el president de PIMEC vallesà de Joves empresaris, Xavier Pujol, i el delegat territorial d'aquesta mateixa organització, Miquel Martínez.
En el decurs de la visita, la presidenta del Grup Carinsa, Vanesa Martínez i resta de l'equip directiu de l'empresa, va realitzar una presentació del grup empresarial format l'any 1993 on va mostrar l'evolució fins a l'actualitat, quan s'ha convertit en un líder del sector.
Objectius
Un dels principals objectius del grup és consolidar els mercats internacionals on ja ha iniciat l'expansió, així com desenvolupar la implantació comercial en països emergents. Actualment, el grup Carinsa exporta a més de 50 països de tot el món, compta amb  una cartera de més de 200 clients. Les seves principals exportacions se centren en països europeus com Portugal, França, Alemanya, Polònia i Bulgària.
Pel que fa al mercat americà, Carinsa també exporta a Mèxic, Xile, Veneçuela, Brasil, Argentina, Guatemala, Costa Rica, Panamà i el Perú. CArinsa també està enfortint les seves exportacions asiàtiques amb Turquia com a centre neuràlgic i en països com Filipines, Tailàndia, Iran o Israel.
4 milions € d'inversió i 30 llocs de treball
Per tal de millorar la seva competitivitat i desenvolupament, el Grup Carinsa preveu invertir 4 milions d'euros per incorporar al seu sistema de fabricació actius i maquinària de primera generació i reforçar així el lideratge en la gestió.