Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Arriba la campanya Talla amb els Mals rotllos adreçada al jovent local

Es duran a terme diferents iniciatives per sensibilitzar aquest col·lectiu sobre la violència envers les dones


Arriba la campanya Talla amb els Mals rotllos adreçada al jovent local

 El Servei de Joventut de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès torna a endegar la campanya Talla amb els mals rotllos, tota una sèrie d'activitats que volen treballar la prevenció i la detecció de relacions abusives entre el jovent local. L'institut Sant Quirze és un dels escenaris principals d'aquesta iniciativa amb una campanya informativa a través del Programa d'Informació i Dinamització als Centres d'Educació Secundària (PIDCES). Els dies 15 i 21 de novembre, l'alumnat d'aquest centre podrà accedir a tot tipus d'informació sobre aquesta temàtica durant l'hora del pati. 

Carta a un maltractador
Una altra de les propostes és el concurs Carta a un maltractador, un concurs en el que hi poden participar tant els i les alumnes de l'Institut com els del Centre Municipal de Persones Adultes l'Olivera. El veredicte d'aquest certamen es donarà a conèixer del 26 al 30 de novembre.
Performance
El dimecres 21 de novembre, durant l'hora del pait i també a l'Institut tindrà lloc una performance centrada en la violència envers les dones. L'Espai Canya Jove acollirà en aquest marc un videoforum amb la projecció de diversos curts i espots dirigits o protagonitzats per joves centrats també en aquesta temàtica. La sessió començarà ales 17 hores del dijous 22 de novembre i està oberta a tot el jovent.
La campanya Talla amb els Mals Rotllos s'emmarca en la programació adreçada a diferents col·lectius i que gira a l'entorn de la commemoració del Dia Internacional per l'eradicació de la violència envers les dones que es celebra el 25 de novembre.