Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Les escoles locals participen en dos projectes per sensibilitzar l’estalvi i el reciclatge a Sant Quirze

Les escoles han acollit amb entusiasme la proposta de les regidories de Via Pública i Educació de les dues campanyes de sensibilització per l’estalvi de l’aigua i el reciclatge de residus.


Les escoles locals participen en dos projectes per sensibilitzar l’estalvi i el reciclatge a Sant Quirze
Durant aquest curs el centres educatius participaran en dues iniciatives municipals per educar en l’estalvi de l’aigua i per promoure el reciclatge en l’àmbit educatiu. Aquest procés educatiu, ja fa molt temps que es treballa als currículums i projectes educatius dels centres escolars del municipi,  fet que ha facilitat que les propostes municipals de desenvolupament medi ambiental siguin molt ben acollides. 
Amb la denominació “Jo recullo selectivament. T’hi apuntes” es projectarà l’objectiu de sensibilitzar en prevenció, recollida i gestió dels residus de manera general, i en particular dels residus d’envasos. La campanya està adreçada a tota la ciutadania, però es treballarà especialment amb els veïns de Les Fonts i els centres educatius. En aquest marc s'actualitzarà el material elaborat en les campanyes anteriors en matèria de residus i es presentaran de nou als centres propostes didàctiques per desenvolupar les activitats educatives de sensibilització.
Pel que fa la proposta “La Xarxa estalvia aigua” promourà actuacions per la sensibilització de l’estalvi i la gestió eficient de l’aigua en l’àmbit domèstic mitjançant Kits de mecanismes d’estalvi d’aigua, guies per l’estalvi domèstic i difusió informativa amb fulletons i mitjans de comunicació. En aquest marc tindrà lloc també una exposició, conferències i tallers dels que a més de la població en general també hi participaran els centres escolars.