Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Un cinefòrum inaugura la Setmana Solidària

El dret a l’Educació centra les activitats organitzades per aquests dies


Un cinefòrum inaugura la Setmana Solidària

La Setmana Solidària va donar ahir el seu tret de sortida a la Masia Can Feliu amb una sessió de cinefòrum amb la pel·lícula “Interferències”. La inauguració va estar presidida per la regidora de Cooperació, Sílvia Peralta i va comptar amb una àmplia assistència de ciutadania i membres d’entitats solidàries. Segons que va manifestar ahir Peralta, “es tracta d’una iniciativa que hem aconseguit consolidar i que en aquests temps tan difícils que patim arreu esdevé imprescindible, per la seva tasca sensibilitzadora entorn problemàtiques que ens toquen molt d’aprop. A més, en aquests moments cal apostar fermament per la cooperació i la solidaritat tant a nivell local com global”. De fet, la Setmana se centra en el dret a l’educació “un aspecte a difondre doncs l’educació és la base de la societat i un dret universal; es tracta d’un element clau que rau en les noves generacions i que ens permetrà fer un pas endavant i superar les dificultats”.

Els actes de la Setmana Solidària continuen avui amb el Sopar dels Mons a La Patronal. Hi haurà esquetxos de teatre i mim, concurs infantil de disfresses, quinto i sorteig de lots de productes.
Aquest cap de setmana, concretament diumenge, tindrà lloc el mercat solidari al Parc de les Morisques. Una oportunitat per accedir a les joguines i llibres de segona mà.
Durant la setmana continuen les xerrades a les escoles, la campanya de recollida de joguines de la Mesa de Cooperació i del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental i, finalment, la cloenda amb la lectura del Manifest del dia Internacional del Dret dels Infants. De fet, podeu consultar el programa íntegre, amb horaris i llocs al següent enllaç:

Programa Setmana Solidària