Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Mig centenar de persones participen al Sopar dels Mons de Sant Quirze

L'activitat s'emmarca en la programació de la Setmana Solidària


Mig centenar de persones participen al Sopar dels Mons de Sant Quirze

 Mig centenar de persones van assistir divendres 16 de novembre al Sopar dels Mons, una de les activitats emmarcades en el programa de la Setmana Solidària de Sant Quirze del Vallès. La regidora de Cooperació de l'Ajuntament, Sílvia Peralta, juntament amb la presidenta de l'entitat Nuevos Pasos, Dolors Agulló, van donar la benvinguda a tots els assistents i van agrair la feina que totes les oenagés locals estan desenvolupant dins de l'àmbit de la sensibilització i dels projectes de cooperació al desenvolupament. 

L'acte va continuar amb la intervenció de la Presidenta de Nuevos Pasos al Perú i Bolívia va explicar els projectes educatius que aquesta entitat desenvolupa en aquests països, entre els quals destaquen la construcció d'una llar d'infants a Bolívia, projecte que compta amb la subvenció de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.
Durant el sopar, el grup de teatre amateur el Reencuentro, va representar un seguit d'esquetxos de teatre i mim escenificant els problemes derivats de la crisi com a tema central.