Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L'Escola Municipal del Música Can Barra organitza un concert per celebrar Santa Cecília

L'actuació es farà aquest dissabte 24 de novembre a la Patronal i anirà a càrrec del professorat i alumnat del centre


L'Escola Municipal del Música Can Barra organitza un concert per celebrar Santa Cecília

 L'Escola Municipal de Música Can Barra celebrarà aquest proper dissabte 24 de novembre un concert per celebrar la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics. L'actuació comptarà amb la participació dels professors Phillipe Colom (saxo i clarinet), Sergi Gili (flauta), Toni Costa (piano), Alex Aguacil (piano), Adrià Baiges (guitarra), Alba Fortuny (veu) Nuno Mendes (violí) i Ivan Lorenzana (violoncel).

Intervindran també en el concert l'alumnat dels grups de Vibrem Cantant infantil sota la direcció de Teresa Marçal i de l'alumnat de sensibilització i preparatori dirigits per Berta Rodríguez, Alba Fortuny, Sergi Gili, Toni Costa i Teresa Marçal. La coordinació de l'acte anirà a càrrec del director de l'Escola Municipal de Música, Ramon Rius.
L'acte tindrà lloc a dos quarts de dotze del matí a la Patronal i està obert a tota la població.
Quatre apunts sobre Santa Cecília
L'any 1594, el Papa Gregori XIII va anomenar Santa Cecília de Roma patrona de la música i des d'aleshores, els músics de tot el món celebren el dia de la Música el 22 de novembre, data del seu naixement. Santa Cecília va ser una dama romana del segle III que va destacar per demostrar una atracció irresistible cap als acords dels instruments. El seu esperit sensible i apassionat per la música l'han convertit en un símbol de la música.