Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze del Vallès organitza un concurs de pessebres

El certamen és una iniciativa del Cercle de Cultura amb la col·laboració de l'Ajuntament i vol recuperar una de les tradicions més antigues del cicle nadalenc


Sant Quirze del Vallès organitza un concurs de pessebres

 Recuperant una de les tradicions del poble, el Cercle de Cultura amb la col•laboració de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès  organitzen un Concurs de Pessebres. Aquesta iniciativa no vol ser només una competició, sinó un motiu més per motivar als santquirzetencs i les santquirzenques en la construcció d’un dels elements més tradicionals de les festes nadalenques, el pessebre.

Els pessebres poden ser construïts en qualsevol material i poden participar-hi tots els pessebres realitzats a Sant Quirze. Els pessebres es poden exposar a la Parròquia. Es podran muntar entre el 13 i 15 de desembre a la tarda, a partir de les 17:00 hores. També poden participar els pessebres muntats a les llars santquirzenques. En aquest cas, s’haurà d’acompanyar una fotografia a l’hora de la inscripció. Els i les participants s’agruparan en les següents categories:
  • Familiars: Pessebres construïts per adults i/o joves de 16 anys o més.
  • Infantils: Pessebres construïts per nenes i/o joves fins a 15 anys.
  • Entitats: Pessebres exposats en associacions, institucions, entitats comercials, establiments públics, col•legis i centres escolars. No hi ha limitacions per edat.
Inscripcions
Les inscripcions es podran realitzar l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de l’1 al 22 de desembre. Els i les participants hauran de presentar una instància indicant que volen participar al Concurs de Pessebres i on hauran de fer constar el nom, l’edat, l’adreça, el telèfon, l’adreça de correu electrònic del autor o autora i el grup al qual s’inscriu. En cas dels pessebres construïts a casa, recordem que hauran d’adjuntar una fotografia d’aquest. Els pessebres exposats a la Parròquia es podran visitar a partir  del diumenge 16 de desembre, coincidint amb la Marató de TV3. Les fotografies de les persones participants estaran exposades amb la resta de pessebres a la Parròquia. El Jurat visitarà els pessebres seleccionats el dia 29 de desembre durant la tarda.
Premis
En funció del nombre d’inscripcions en cada categoria s’establirà el nombre de premis. A raó d’un premi per cada dos participants dins de la mateixa categoria. 
El veredicte es donarà a conèixer al local del Cercle de Cultura, al carrer Nou, número 10, 1r pis, al web de l’Ajuntament (www.santquirzevalles.cat) i s’enviarà via correu electrònic a cadascun  dels i les participants. El repartiment de premis està previst fer-lo el diumenge  27 de gener de 2013, dia proper a la Candelària, i s’anunciarà oportunament.