Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Nova campanya per promoure el reciclatge i el Nadal sostenible a Sant Quirze del Vallès

Un taller de cuina d'aprofitament especial de Nadal obre el cicle d'activitats el proper mes de desembre


Nova campanya per promoure el reciclatge  i el Nadal sostenible a Sant Quirze del Vallès

 El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental i l’Ajuntament de Sant Quirze realitzaran aquest mes de desembre diverses activitats incloses a la  campanya “Si recicles bé, tothom estalvia”, que s’està duent a terme des de fa uns mesos amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania per millorar la qualitat del reciclatge i de tot el procés de generació de residus, des de la compra fins al seu tractament. 

Curs de cuina d’aprofitament especial Nadal
Una de les primeres activitats d'aquesta campanya és un curs de cuina d'aprofitament que tindrà lloc el proper dissabte 1 de desembre. El curs de cuina presentarà diverses receptes i propostes per als àpats nadalencs o posteriors, per aprofitar els aliments que hagin pogut sobrar. 
El taller es farà de les 11 a les 13 hores al Casal d'Avis de Sant Quirze i és gratuït. Per formalitzar la inscripció, cal posar-se en contacte amb la Regidoria de Via Pública, Transports i Serveis Urbans de l’Ajuntament, bé trucant al número de telèfon 93 721 68 00 o enviant un correu electrònic a l’adreça viapublica@santquirzevalles.cat. La data límit per inscriure's és el dijous 29 de novembre. Places limitades.
Altres activitats
La campanya continuarà amb diverses activitats encaminades a sensibilitzar la població sobre la importància de reciclar i de fer-ho bé. Destaquen entre elles la visita al centre de tractament de residus del Vallès Occidental el proper 15 de desembre. Durant aquesta visita es podrà conèixer de prop el procés que viuen els residus després de la seva recollida i permetrà valorar la importància de la reducció i la correcta separació dels residus a les llars. Per inscriure's, també cal posar-se en contacte amb Serveis i manteniment de la Via Pública abans del 13 de desembre.
La campanya continuarà amb d'altres activitats, com l'aventura dels residus, la ruleta dels impropis, o la parada de recollida de joguines usades. (29 novembre, parc de les Morisques). Les activitats s'allargaran també els mesos de gener i febrer, de les quals anirem informant puntualment.