Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Nova ubicació de l'Oficina Mòbil de Consum de la Diputació

La propera visita, el dilluns 3 de desembre, la instal·lació mòbil estarà ubicada al CDE Masia Can Barra


Nova ubicació de l'Oficina Mòbil de Consum de la Diputació

 La Unitat Mòbil de Consum de la Diputació de Barcelona, que visita mensualment Sant Quirze per atendre a la ciutadania en relació a diferents dubtes, reclamacions i temes relacionats amb els drets dels consumidors, estarà ubicada al Centre de Desenvolupament Econòmic Masia de Can Barra.

Sant Quirze rebrà la visita el proper dilluns 3 de desembre, de les 10.30 a les 13 hores. La ciutadania podrà resoldre així qualsevol dubte relacionat amb el consum, el comerç, l'habitatge, l'etiquetatge i les garanties dels productes. També podrà fer preguntes sobre compra i lloguer d'habitatges, serveis bancaris, assegurances, compra-venda de vehicles i serveis post-venda. D'altres temes que també es poden consultar en aquesta oficina són els relacionats amb els serveis turístics o viatges, entre d'altres.
Reclamacions
Entre les gestions que es poden fer en aquesta oficina mòbil, destaquen les reclamacions sobre serveis o productes. Cal que s'acompanyi la reclamació amb tota la documentació relacionada amb el producte o servei que tingueu a la vostra disposició.