Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

Aquest divendres i dissabte, participa en el Gran Recapte d'Aliments a Catalunya

Els aliments més necessaris són llegums secs, oli, llet i llaunes de conserva de peix


Aquest divendres i dissabte, participa en el Gran Recapte d'Aliments a Catalunya

 Tant divendres 30 de novembre com dissabte 1 de desembre tindrà lloc a tot Catalunya el Gran Recapte d'Aliments, una campanya promoguda pels quatre Bancs d'Aliments de Catalunya per recollir productes d'alimentació bàsics perquè les persones que més ho necessiten.

A Sant Quirze, el punt de recollida dels aliments estarà centralitzat a l'hipermercat Alcampo, on els i les voluntàries recolliran les aportacions alimentàries. Enguany, la campanya es centra principalment en recollir llegums secs, oli, llet i llaunes de conserva de peix, tots ells de gran nivell nutritiu i bàsics en l'alimentació de les persones.
Objectius
Un dels objectius principals de la campanya és arribar a recollir  1,4 tones de queviures, però també es persegueix sensibilitzar la ciutadania de Catalunya sobre la realitat de pobresa al nostre país i afavorir una col·laboració continuada amb els Bancs d'Aliments durant tot l'any. Les persones que no ho puguin físicament, també tenen l'oportunitat de fer donacions d'aliments en línia. Podeu fer-ho a través d'aquest enllaç: Donació d'aliments en línia.
Per a més informació, podeu veure també l'entrevista que vam realitzar des de www.santquirzevalles.cat al Coordinador del Gran Recapte a Sant Quirze del Vallès: Entrevista a Ramon Ocampo

També podeu ampliar tota la informació sobre aquesta campanya al web del Banc dels Aliments: www.bandelsaliments.org