Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Jordi Calvís inaugura una retrospectiva al CC Torre Julià

Sota el títol "Temps de retrobament" l'artista local exposarà obres de tota la seva trajectòria artística


Jordi Calvís inaugura  una retrospectiva al CC Torre Julià

 Dos avis fumant una pipa d'aigua als voltants de la basílica de Santa Sofia a Istambul, cadires, gerros, envasos, animals o flors habiten en els quadres que l'artista local Jordi Calvís exposarà a partir del proper dilluns 3 de desembre al CC Torre Julià de les Fonts. Sota el títol "Temps de retrobament" el pintor mostrarà en una desena d'obres un compendi de la seva producció artística al llarg de tota la seva carrera. 

Els envasos, que per l'autor són metafòricament els espais on es dipositen els projectes futurs, desitjos i il·lusions per utilitzar-los més endavant, integren també bona part de la seva creació i seran presents també a la retrospectiva. Amb una tècnica mixta on els pigments naturals i les textures provinents de terres d'arreu del món, Calvís posa a l'abast del públic, novament, la seva marca inconfusible.
La inauguració de l'exposició tindrà lloc dilluns a les 19 hores al CC Torre Julià. La mostra es podrà visitar del 3 al 31 de desembre, de dilluns a dimecres de 15.00 a 21. 00 h, dijous de 9.00 h a 14.00 h i de 15.00 h a 21.00 h i divendres de 9.00 a 14.00 h i de 15.00 a 20.00 h.
Per ampliar informació sobre l'artista, podeu ampliar la informació a http://www.jordicalvis.com/curriculum.html