Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Visita al Centre de Tractament dels Residus del Vallès Occidental

Les inscripcions per participar a aquesta activitat gratuïta es poden realitzar fins al proper 14 de desembre


Visita al Centre de Tractament dels Residus del Vallès Occidental

El proper 15 de desembre l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès juntament amb el Consorci de Residus del Vallès Occidental organitzen una visita al  Centre de Residus del Vallès Occidental ubicat a Vacarisses.
Les persones participants podran conèixer quin és el procés que viuen els residus després de la seva recollida, sensibilitzar sobre la importància de la reducció i la correcta separació a les llars i, així, comprendre el destí i el tractament que es realitza a cada tipus de residu.
La sortida es realitzarà dissabte 15 de desembre. El punt de sortida de l'activitat serà l'encreuament de la rambla de Lluís Companys amb l'avinguda del Camí del Mas.
Per poder assistir a la visita gratuïta, les persones interessades han de formalitzar la seva inscripció a la Regidoria de Via Pública, Transports i Serveis Urbans de l’Ajuntament, trucant al número de telèfon 93 721 68 00 o bé enviant un correu electrònic a l’adreça viapublica@santquirzevalles.cat abans del 14 de desembre.
Aquesta activitat està emmarcada en la campanya Si recicles bé, tothom estalvia. Podeu consultar la resta d'activitats programades en el següent document: Si recicles bé, tothom estalvia. Fem un Nadal Sostenible.